Opkomende Evenementen

Hier vindt u een overzicht van alle evenementen die ATJ Worldwide het hele jaar door organiseert. Onze evenementen zijn veelkleurig en variëren van christelijke concerten tot workshops. Vergeet niet dat u bij ons ook terecht kunt voor het kopen van tickets voor concerten die wij organiseren. 


Bestel hier online uw kaarten :

Vanwege een vertraagde procedure om online uw kaart te bemachtigen vragen wij u om het bedrag van €27,50 per kaart op rekening van ATJworldwide over te maken met vermelding van concert : Sherwin Gardner ,uw naam en aantal personen. Op 10 juli mag u uw naam en aantal personen doorgeven met betaalbewijs, bij het onthaal.

ATJworldwide BE02 9633 8219 0240

PRAISE PARTY België!
Zaterdag 16 December 2017, 19:00 - 23:00
Eelstraat 4, Ravels, België 

Georena Events is de organisator van dit evenement, maar de kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van www.ticketkantoor.nl; een betrouwbare partner met een belangrijke taak. De prijs per kaart is 12,50.  Klik op de flyer voor een complete line up van artiesten.


Kerstfeest voor Singles met geloof. Bestel uw kaarten hier.


Marcia Dalfour, The Queen of Gospel uit Suriname komt naar België en ze neemt een aantal vrienden mee. Dit mag u niet missen! Beperkte plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.